Одржана III сједница Општинског одбора Црвеног крста Котор Варош

У згради Црвеног крста с почетком рада у 13:00 часова 26.02.2019.године одржана је III сједница Општинског одбора Црвеног крста Котор Варош, сазива 2018-2022. Поред већине чланова Одбора сједници је присуствовао Симо Борић, предсједник Клуба младих Црвеног крста и секретар Организације Борислав Брборовић.

Сједницу је водио и истом предсједавао г. Војислав Главаш, предсједник Црвеног крста Котор Варош.

Поред информације о раду Црвеног крста Котор Варош у претходном тромјесечју, разматран је и усвојен Извјештај о раду Црвеног крста Котор Варош за 2018. годину као и Извјештај о финансијском пословању у прошлој години. Након тога, Извјештај о раду Клуба младих за протеклу годину поднио је предсједник Клуба, Симо Борић те упознао присутне са Планом рада Клуба за 2019.

Такође, чланови су упознати са Извјештајем Надзорног одбора Црвеног крста Котор Варош за 2018. годину који је засједао дан прије, тј. 25.2.2019. године.

Чланови Одбора су упознати да је Завршни рачун Организације сачињен на вријеме од стране овлаштеног књиговодственог сервиса и предан АПИФ-у. Констатовано је да је Црвени крст Котор Варош у 2018. позитивно пословао и реализовао све планиране активности. 2018.година је још једна успјешна година за Организацију.

У даљем дјелу сједнице договорен је термин одржавања годишње Скупштине Црвеног крста Котор Варош која ће бити одржана 15. марта 2019. године. Такође, донесена је одлука о организовању прољетне акције добровољног давања крви која је заказана за 1. март 2019.