„Пекара Обеликс“ четврти полуфиналиста, вечерас одлука о побједнику турнира

„Пекара Обеликс“ је захваљујући побједама у осмини финала над екипом „Кафе бар Фама ЕСТ“ Бањалука резултатом 7:2 и тријумфом у четвртфиналу против састава „Црни врх“ 5:2 сасвим заслужено изборила пласман у полуфинале 53. Традиционалног турнира у малом фудбалу „Котор Варош 2021“.

У финалу турнира за предузећа и јавне установе играће општина Котор Варош и „Дермал“.

„Општинари“ су у полуфиналу савладали екипу „Спортека“ резултатом 3:1, док је „Дермал“ био бољи од екипе „Сим Техник“ и славио са 3:0.

Вечерас пада одлука о побједнику турнира у футсал конкуренцији, као и у категоријама предузећа и јавних установа и млађих узрасних категорија.

Вечерашњи изузетно богат турнирски програм почиње у 18.00 часова финалном утакмицом у категорији дјечака рођених 2006. године и млађи.

Након тога слиједи утакмица за треће мјесто у конкуренцији предузећа и јавних установа између „Спортека“ и „Сим Техника“, а онда су на распореду два полуфинала у футсал конкуренцији.

У првом мечу састају се „Макини другари“ и „Пекара Обеликс“, док ће у другом сусрету снаге одмјерити „Дворац Бејић“ Усора и СУ „Дринић“.

Публика ће моћи да ужива у наступима репрезентативаца БиХ, Хрватске, затим освајачима шампионата Републике Српске, БиХ и Хрватске, као и мајсторима футсала из земаља окружења.

Финале предузећа и јавних установа почиње након друге полуфиналне футсал утакмице, а велико финале је на распореду у 21.00 час.

По завршетку финалне вечери турнира услиједиће проглашење побједника у свим категоријама, као и подјела награда најуспјешнијим екипама и појединцима.

18.00 ФИНАЛЕ МЛАЂИХ УЗРАСНИХ КАТЕГОРИЈА
18.30 СПОРТЕК – СИМ ТЕХНИК (УТАКМИЦА ЗА 3. МЈЕСТО У КАТЕГОРИЈИ ПРЕДУЗЕЋА)
19.00 МАКИНИ ДРУГАРИ – ПЕКАРА ОБЕЛИКС (ПОЛУФИНАЛЕ ФУТСАЛ)
19.40 ДВОРАЦ БЕЈИЋ – СУ ДРИНИЋ (ПОЛУФИНАЛЕ ФУТСАЛ)
20.20 ОПШТИНА – ДЕРМАЛ (ФИНАЛЕ ПРЕДУЗЕЋА И ЈАВНИХ УСТАНОВА)
21.00 ВЕЛИКО ФИНАЛЕ ФУТСАЛ КАТЕГОРИЈЕ
22.00 ПРОГЛАШЕЊЕ ПОБЈЕДНИКА

Организатор турнира је ЈУ ,,Центар за културу спорт и информисање“, а генерални покровитељ Општина Котор Варош. Златни спонзори турнира су ,,Квимпекс“ и ,,Јата“. Турнир су такође подржали и многи други привредни субјекти.