,,ПЕКАРА ОБЕЛИКС“ ШАМПИОН ТУРНИРА У МАСЛОВАРАМА

Велики број гледалаца испратио је турнир у малом фудбалу ,,Масловаре 2021″. Заљубљеници фудбала испратили су манифестацију до краја и самим тим показали гдје се некада играо најбољи фудбалу на подручју наше општине, и колико су заправо велики љубитељи овог спорта.

Финалн вече турнира у малом фудбалу ,,Масловаре 2021″ синоћ је започело у 18:00 часова заосталом утакмицом из ,,Е“ групе између ,,Агро Јурић“ и МЗ Масловаре/Про Динекс гдје је боља била екипа из Масловара побједивши 1:0. ,,Кафе бар Треф Забрђе“ није успио да заустави феноменалну екипу ,,Пекаре Обеликс“ те је резултат завршен 1:2 у корист Обеликса. Масловарчани нису могли да зауставе екипу ,,Кафе бар Брацо“која је славила над МЗ Масловаре/Про Динекс 3:0. Сјајан фудбал гледали смо између ,,Љубиних другара“ и екипе ,,АС Бјелошевић“ гдје је резултат на крају био 3:0 у корист ,,Љубиних другара“.

Након одиграних утакмица услиједила је пауза у којој су гледаоци могли да уживају у наступу КУД-а ,,Брио Рудар“ који је својим наступом и игром још више увеличао и уљепшао манифестацију која се одржавала на школском игралишту у Масловарама.

Први полуфинални сусрет и најзанимљивија утакмица турнира била је измељђу ,,Пекаре Обеликс“ и ,,Љубиних другара“. Добар фудбал и тврда игра могла се видјети на обе стране. Публика је са одушевљењм прославила погодак Пекаре Обеликс те се слободно може рећи да је екипа Обеликса имала епитет домаћина. Утакмица је завршена резултатом 1:0, а посебно се могла видјети ,,лавовска борба“ Лалета Башића који је повео своју екипу у финале.

Полуфинална утакмице друга два пара била је између екипа ,,Кафе бар Брацо“ и ,,Шипрага“ гдје је коначан резултат био 1:0 у корист ,,Кафе бар Брацо“. Након овог меча услиједила је утакмица за треће мјесто у којој су се састали ,,Шипраге“ и ,,Љубиних другари“ гдје су Љубини другари славили са 4:1, те заузели треће мјесто.

У финалу се могло видјети да је Пекара Обеликс заслужен освајач турнира у Масловарама и најбоља екипа. Савладавши екипу ,,Кафе бар Брацо“ 3:1, Обеликс је завршио меч и оправдано узео епитет ,,Шампиона“. Услиједила је додјела награда гдје је дипломе и пехаре као и новчане награде уручио предсједник МЗ Масловаре Борис Стојановић.

ОРГАНИЗАТОРИ ТУРНИРА МАСЛОВАРЕ 2021