СМИЉИЋ ОСВАЈАЧ ТУРНИРА, МАСЛОВАРСКА ШКОЛА ТЕНИСА ПОКАЗАЛА НЕПРИКОСНОВЕН ТАЛЕНАТ

Викенд на Хајдучким водама протекао је у знаку тениса. ,,Хотел Хајдучке Воде“ у кординацији са Вујадином Пешевић организоваo је турнир у тенису. Инзванредан тенис играо са на планини Борја. Посјетиоци као и многи други могли су да уживају и доброј игри и сјајној организацији.

Први меч одигран је између Смиљића и Костреса гдје је након неизвјесног меча Смиљић славио у тајбрејку, те је коначан резултат био 9:8 у корист Смиљића. Други меч био је дерби кола, Чупић је савладао Максимовића 9:7. Трећи меч завршен је резултатомм 9:2 Крагић-Гаврић. Последњи меч у категорији сингл али не мање битан између првог носиоца Саше Пејаковића ком се супроставио Здравко Вучановић завршен је 9:4 у корист првог носиоца.

Након мечева у категорији сингл одиграни су мечеви у категорији дублова гдје су Чупић-Пејаковић савладали Костреса и Гаврића у тајбрејку, те је коначан резултат био 7:6,те су тандем Чупић-Пејаковић тиме освојили прво мјесто.

Полуфинални меч између Александра Чупића и Уроша Смиљића, у ком се могао посматрати врхунски тенис и велика пожртвованост ова два играча, забршен је резултатом 9:8 (8:6) у корист Смиљића након тајбрејка. Дуел Пејаковић-Крагић завршен је званичним резултатом 3:0 у корист првог Пејаковића првог носиоца, јер Крагић није био у могућности да присуствује мечу, те је тим Саша директно прошао у финале.

Младост је овај пут ипак савладала искуство. Урош Смиљић побједио је Сашу резултатом 6:3 те тим путем оправдано узео титулу. Присутни и гости хотела могли су да уживају у правом тенису и многим умјећима која су показала ова два врхунска играча.

Занимљива је чињеница да су тенисери из Масловара освојили све награде, те самим тим показали да им у тенису мало ко може парирати.

Кординатор турнира Вујадин Пешевић уручио је награде у виду ваучера,најбољим тенисерима које они могу да искористе у хотелу Хајудчке Воде користећи сав третман који им ваучери омогућавају. Након додјеле услиједио је ручак играча и организтатора и дружење.

MAСЛОВАРСКА ШКОЛА ТЕНИСА