Попуст за которварошке пензионере у објектима „МОЈА апотека“

Са чланском картом сви пензионери на подручју општине Котор Варош остварују -10 % попуста на асортиман производа и лијекова доступних у апотекарским станицама „МОЈА апотека“ у кругу Дома здравља „Свети Пантелејмон“ и у Улици Цара Душана бб.

Предсједник Удружења пензионера Котор Варош Ратко Чупић је рекао да се на овај начин смањује трошак которварошких пензионера који користе лијекове.

„Захвалио бих се руководству „МОЈА апотека“, које је је изашло у сусрет нашој популацији становништва, јер ћемо на овај начин мање осјетити актуелно поскупљење лијекова“, истакао је Чупић и додао да су пензионери у Републици Српској највећи потрошачи лијекова, те да само у ту сврху мјесечно троше 30 до 50 посто својих мјесечних прихода.

„МОЈА апотека“ опремљена је према најсавременијим свјетским стандардима, што подразумијева апотеку отвореног типа, уз непосредан контакт између суграђана и апотекара.

Континуирано улажу у квалитет и модернизацију процеса рада апотека, те стално теже да задовоље потребе својих суграђана.