ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ РАДОСЛАВ МИЛЕНКОВИЋ ВЕЧЕРАС НА ТРГУ У КОТОР ВАРОШУ

У организацији фондације ,,Хуманост у акцији” и Амбасаде САД у Босни и Херцеговини вечерас ће на Градском тргу у Котор Варошу бити одржана представа ,,Наши дани” у изведби познатог глумца Радослава Ралета Миленковића.

Партнер догађаја је Градско позориште “Јазавац” из Бања Луке.

Избором и драматизацијом сатиричних текстова Радоја Домановића и пјесама Владислава Петковића Диса настала је монодрама „Наши дани“ која на сцени живи од од осамдесетих година минулог вијека, када је премијерно изведена 17. маја 1984. године на Фестивалу монодраме и пантомиме у Земуну и награђена ,,Златном колајном”. Почетак је од 21 час, у предивном амбијенту под которварошким платанима уз вечерњи жубор ријеке Врбање.

,,Позивамо све Которварошане да дођу на Градски трг и својим присуством подрже наш пројекат. Потрудићемо се да оправдамо Ваша очекивања”, наводе у изјави за наш портал организатори. За посјетиоце су обезбијеђене столице како би удобно могли пратити садржај представе ,,Наши дани”.

У случају лоших временских услова, представа ће бити одржана у кино-сали у Котор Варошу. Улаз слободан, и бесплатан за све посјетиоце. Поред Котор Вароша, сличан догађај ће бити организован у Стоцу и Доњем Вакуфу. Циљ пројекта је да се побољша културна понуда у мањим мјестима широм Босне и Херцеговине.

#damandculture #zahtijevajkulturu