Уручени поклон таблети ученицима ауторима најбољих прича на Блицнетовом конкурсу “Приче за дјецу”

Компанија Блицнет је јуче у Бањалуци, на Љетној сцени Градског позоришта “Јазавац”, свечано уручила поклоне ученицима ауторима најбољих прича за  дјецу.

Ученици чије је приче стручни жири одабрао за 15 најбољих у оквиру Конкурса “Блицнет – Приче за дјецу” награђени су објављивањем прича на сајту причезадјецу.блиц.нет, таблет уређајима и додатно још са снимањем приче.

И друге приче које је жири оцијенио као успјешне награђене су објављивањем приче на сајту причезадјецу.блиц.нет

Ученицима ће бити уручени и сертификати о учешћу на Конкурсу “Блицнет – Приче за дјецу”.

Уручивањем награда успјешно је завршен први дио друштвено-одговорног пројекта који је компанија Блицнет покренула са циљем да ученике подстакне на културно стваралаштво, ауторски рад, те да пишу за млађе другаре.

Одзив ученика је био велик, на конкурс је стигао велики број прича. “Примили смо преко стотину прича из готово свих градова. Чланови Стручног жирија Јелена Којовић Тепић, писац, др Славица Тутњевић професор психологије, и др Драгомир Козомара професор српског језика, вриједно су радили и одабрали више од 40 прича које смо објавили на сајту причезадјецу.блиц.нет

То значи да смо сви заједно, и ученици, и медији, и жири, направили велику, оригиналну и драгоцјену ризницу нових прича на интернету која ће малој дјеци и њиховим родитељима служити за учење и забаву,” кажу из Блицнета.

Велику захвалност, наглашавају у Блицнету, дугују медијима који су пуног срца подржали овај друштвено користан пројекат и о њему редовно обавјештавали.