Пријем за Неду Смиљић студента генерације

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је данас пријем за студента генерације на Филозофском факултету Неду Смиљић, која је за остварене резултате на високошколским студијама и просјек оцјена 9,83 награђена златном значком Универзитета у Бањалуци.

Начелник Сакан је рекао да се ради о успјеху за свако поштовање, те да је ово још једно у низу признања локалној заједници.

„Котор Варош је одувијек био расадник талената, што се потврдило и овог пута. Неда је наш понос, учинила нас је препознатљивим у региону и не сумњам да ће једног дана постати истински стручњак у свом послу“, нагласио је Сакан и у знак захвалности уручио Смиљићевој новчану награду у износу од 400 КМ.

Сакан истиче да је она добар примјер за све младе људе да иду путем успјеха као она, да остварују добре резултате, да се усавршавају и да једног дана постану генерација која ће своју средину мијењати на боље.

Неда Смиљић је у току средњошколског образовања била и ученик генерације у Средњошколском центру „Никола Tесла“ Котор Варош.

„Филозофски факултет сам одабрала јер сам одувијек жељела да радим са дјецом, да будем учитељица и сматрам да се у овој области могу доста усавршавати. Награда коју сам добила за мене је подстрек да наставим истим темпом и додатно се усавршим у струци, а уписала сам Мастер студије“, поручила је Смиљићева.

Смиљићева, која је уједно и предсједник Омладинског центра „Пета страна свијета“ у Котор Варошу, се захвалила начелнику Сакану и његовим сарадницима на указаном знаку пажње и на подршци у реализацији бројних пројеката за младе.