Принц пробудио „Успавану љепотицу“

Глумци Аматерског позоришта „Јован Стерија Поповић“ из Котор Вароша јуче су у которварошкој кино-сали премијерно су извели дјечију позоришну представу „Успавана љепотица“, која је на крају награђена громогласним аплаузом одушевљених малишана. Улоге успаване љепотице и принца веома успјешно су одиграли Ђурђина Гаврић и Даниел Пешевић.

„Представу смо припремали око годину, а мени је припала та част да одиграм ову веома захтјевну улогу, али захваљујући осталим глумцима у представи и режисеру мислим да сам је коректно одиграла. Највећа сатисфакција ми је била кад смо на крају добили велики аплауз најмлађих Которварошана“, рекла је Гаврићка.

„Нисам од почетка припремања ове представе био у глумачком ансамблу, него сам им се нешто касније прикључио, али ова глумачка постава и сама улога донијели су ми много радости на сцени. Што се тиче премијере, посебно ме инспирисала позитивна реакција дјеце током извођења“, истакао је Пешевић.

Успјешан организатор овог позоришног дружења за најмлађе био је которварошки Центар за културу, спорт и информисање у сарадњи са УГ „Дом културе Мирослав Миро Пејовић“.

ulj 1ulj 2ulj 3ulj 4ulj 5ulj 6ulj 7ulj 8ulj 9DSC04275DSC04293