У рад пуштена wеб страница чувене траварке Љубице Хаџи Марковић(www.ljubicasunce.com)


Љубица Хаџи Марковић из Дабоваца надомак Kотор Вароша, четрдесет година другује са природом и поштује њене дарове. Позната у свом послу као једна од најчувенијих траварки у Српској, у природи сакупља и припрема широку палету чајева од љековитих трава и шумских плодова попут ароније, бруснице или коприве.

Израдом wеб странице Љубица је хтјела да приближи своје производе купцима а поред производа на страници се може пронаћи историјат пословања њеног предузећа, бројна признања за рад, видео материјал, документи и фотографије настале током протеклих година.

„Живим да бих помагала људима. То је сврха мог рада и трудићу се да увијек и у свакој прилици будем од користи онима, којима је помоћ потребна. Срце ми је пуно када видим срећна лица људи којима сам помогла“, написано је на wеб страници познате траварке.

Сви заинтересовани за производе чувене траварке могу је контактирати од 8 до 15 часова на бројеве телефона 065 672 090, 051 762 230 или лично у продајним објектима у Дабовцима и Бањалуци а детаљније информације могу пронаћи на страници www.ljubicasunce.com .