Редовне акције Борачке организације Котор Варош и поред санационих радова у просторијама

Уређење просторија Борачке организације Котор Варош теку у најбољем реду а у току су завршни радови на санацији. Наведени радови обухватају извођење финалних грађевинских и инсталатерских радова у свим просторијама.

 Извођачи тих радова су две фирме из Котор Вароша а то су ,,Грађус д.о.о. и ГЛ-сервис којима се овом приликом захваљујемо јер су једним дјелом свога учешћа и донатори, изјавио је предсједник Борачке организације Котор Варош Миладин Савановић.

Упоредо са санацијом просторија  представници Борачке организације Котор Варош су скромно новчано пружили помоћ  тројици бораца 1.категорије, Ружичић Миловану, Дугоњић Миладину и Томић Нови  којима  је помоћ била потребна.

У овим тешким временима наша дужност и обавеза је да посветимо колико више можемо пажњу  борцима, онима који су заслужни за све што данас имамо, рекао је Савановић.

Савановић је овом приликом још истакао да све редовне активности Борачке организације Котор Варош проводи са представницима општине Котор Варош са којима има одличну сарадњу и пуну подршку у сваком виду.

У свом програму рада Борачка организација Котор Варош, осим редових ,организовала је и иницирала једну посебну акцију заједно са Борачком организацијом Републике Српске у којој је у пружена помоћ још тројици бораца која им је била потребна а који су у процесу истраге.