СДС Котор Варош први изашао са листом кандидата за одборнике

На вечерас одржаној сједници општинског одбора Српске демократске странке Котор Варош утврђена је одборничка листа за предстојеће локалне изборе и дата пуна подршка заједничком кандидату Зденку Сакану за начелника општине Котор Варош испред СДС-а и ПДП-а.

„Ми смо по обичају први изашли са листом кандидата која је изузетно квалитетна и на којој се налази један доктор наука, магистри, три доктора медицине, више од 20 кандидата са високом стручном спремом, студенти и привредници и сви су се ставили на располагање странци те стога очекујемо добар резултат“ – изјавио је Младен Тривуновић, предсједник ОО СДС Котор Варош. Трувуновић је додао да се посебно захваљује женама СДС-а које су показале велико интересовање да учествују у изборима и свима осталима али због ограниченог броја мјеста на листи се није могло удовољити свим захтјевима.

Младен Тривуновић је носилац листе, актуелни је предсједник ОО СДС Котор Варош, замјеник начелника општине и на протеклим изборима је освојио највише личних гласова у општини Котор Варош. Приједлог листе кандидата СДС-а за одборничку листу СО Kотор Варош је следећи :
1. Младен Тривуновић
2. Снежана Мирковић
3. Слободан Јурић
4. Драгана Kнежевић
5. Стаменко Јотановић Ћане
6. Далиборка Kаламанда
7. Милорад Савановић Круле
8. Драган Зељковић
9. Тања (Крчић) Шебић
10. Обренко Пуцаревић
11. Бранка Kатана
12. Бојан (М) Ђекановић
13. Сашка (Kузмић) Станић
14. Стево Лукић
15. Младен Ђукић
16. Александра Kрагић
17. Младен Тепић
18. Сузана Марковић
19. Бојан (З) Ђекановић
20. Зоран Kрагић
21. Александра Русмир
22. Чедо Kомљеновић
23. Неда Врљановић
24. Радислав Божичковић Нуки
25. Станко Тепић
26. Kристина Дубочанин
27. Александар Јефтимир
28. Бранка Филиповић
29. Драгомир Богданић Бурча
30. Дарко Даниловић
31. Николина Ђукић
32. Александар Лујић

Српска демократска странка је на протеклим локалним изборима освојила највише гласова а тренутно учествује у скупштинској већини са 7 одборника.