„Спартан фајт најт“ ускоро у Котор Варошу

Предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош Станко Тепић данас је у просторијама мјесне заједнице Котор Варош разговарао са предсједником Кик бокс клуба “ Свети Георгије“ Бања Лука Душком Зорић, адвокатом Жељком Бубић, те борцима из Бања Луке Немањом Понорац корјенима из Крушева Брда, иначе вицешамипоном свијета, вицешампионом балкана и освајачем бројних других признања и медаља, Томиславом Вукомановић такође вишестриким шампионом у кик боксу, те Александром Ђукић кик боксером из Котор Вароша и прваком Европе о ораганизацији „Спартан фајт најт“ који се дужи низ година организује у највећем граду Републике Српске.

Наиме, већ дужи низ година Душко Зорић успјешно у Бања Луци организује манифестацију „Спартан фајт најт“, која је веома успјешна и посјећена, а у којој су учествовали и борци из Котор Вароша и то Ђукић Александар који је имао одличне борбе.


„Котор Варош је општина која је дала бројне врхунске спортисте, те нам је циљ да организујемо једну врхунску спортску манифестацију. С тога, смо разговарали о могућности организовања фајт ревије у Котор Варошу у народном периоду, а због тренутне епидемиолошке ситуације изазване вирусом Корона у складу препорукама Републичког штаба за ванредне ситуације“ – изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош.

Тепић је истакао да ће ово бити први и прави спортски спектал након попуштања мјера.

Душко Зорић је тренер бањалучког бокс и кик бокс клуба “Свети Георгије”, који је за кратко вријеме од оснивања произвео бројне европске и државне прваке.


„Спартан фајт најт је легална манифестација која је пријављена у Кик бокс савезу Републике Српске и надлежном министарству у најјачој ВАКО асоцијацији. У нтересу развоја кик бокс спорта у општинама и градовима Републике Српске одлучили смо да прихватимо позив и подржимо организацију „Спартан фајт најт“ у Котор Варошу“ изјавио је Душко Зорић.

Жељко Бубић, адвокат у Бањој Луци, који живи у Котор Варошу подржава бројне активности.
„Сматрамо да би организовање ревије у Котор Варошу било интересантно за све грађане и да би представљало спортску посластицу која никад није одржана у Котор Варошу“ изјавио је Жељко Бубић.


У народном периоду ће се обавити разговори са властима и спонзорима који желе подржати манифестацију, као свим заинтересованим правним и физичким лицима која желе да се укључе о организацију ове јединствене спортке манифестације.


Тачан датум одржавања ће бити благовремено објављен.