Стигла је *SUPERNOVA

Представљамо вам нови бренд, који обједињује дугогодишња искуства три оператера, и који вам нуди најбоље и модерне функционалности, упаковане у пакете са додатним садржајима.
Нови *supernovu бренд настао је спајањем и припајањем кабловских оператера Елта-Kабел и Телрад Нет компанији Блицнет, те заједно на бх. тржиште доносе модерну, напредну и кориснички оријентисану телекомуникациону компанију.
Од 12. септембра 2022. године, *supernova је и званично бренд чије су услуге доступне свим постојећим корисницима три некадашња оператера, али и свима онима који желе нешто ново, брзо, модерно, атрактивно и напредно.

Kао добродошлицу у нови концепт компаније, нови бренд и нове могућности, *супернова је лансирала понуде које укључују низ погодности при избору ове нове звијезде на небу бх. телекомуникација:
*supernova дигитална телевизија са више од 230 ТВ и радио канала у основном пакету. Супернова дигитална телевизија на већини најквалитетнијих ТВ канала има напредне ТВ функционалности: гледај испочетка, гледај пропуштено и паузирај ТВ. За комплетан угођај модерне телевизије на располагању су и одличне видеотеке. Супернова дигитална телевизија доступна је и на мобилним телефонима и таблетима преко мобилне апликације која је укључена у претплату нових тарифа.
– *supernova интернет пакети доносе још бржу интернет везу до чак 150 Мбпс за преузимање података и 50 Мбпс за слање ваших фотографија, видео-снимака и свега осталог што желите да подијелите са другима.

Бренд *supernova препознаћете по супер новом модерном визуелном идентитету, а пословнице свих оператера консолидованих у нови бренд имаће јединствен нови модерни изглед.
Сви постојећи корисници који и даље желе да користе своје раније одабране пакете услуга, у било којем од три оператера спојена у *supernova, то могу да наставе и у будућности, по истим условима и истим цијенама које су претходно уговорили.
За оне који желе да упознају нову понуду, препоручујемо да посјете www.supernovabih.ba. То је мјесто нових сусрета, нових понуда, нових цијена и нових могућности!
Добро нам дошли!
Ваша *supernova