Дарија Даниловић на балканском првенству у Турској

Дарија Даниловић, млада и перспективна џудисткиња из Котор Вароша представљала је Босну и Херцеговину и свој град на балканском првенству у Турској и свјетском првенству у Сарајеву.

Дарија због мањка искуства са врхунских такмичења није успјела да оствари жељени резултат, али је у оба наврата у првом колу водила и показала да је пред њом свијетла џудо каријера.

На Балканском првенству које је одржано у Истамбулу, Дарија је имала велику шансу али је у послиједње двије секунде поражена.

Даниловићка је и овај пут као и много пута до сада представила свој град и свој клуб у најбољем издању, а нема сумње да ће то наставити да ради и у даљој каријери. Дарија сутра наступа у Бијељини на републичком такмичењу за јуниоре.

На европском првенству за јуниоре у Прагу, сутра ће у 10 часова наступати Сара Марић борећи се против естонке Еме Акташ.

,,С обзиром на високе издатке које је клуб имао у последњем периоду за даље учешће клуба на турнирима од великог значаја би била финансијска помоћ локалних привредника“ – изјавио је тренер клуба Сејдо Татар.