У КОТОР ВАРОШУ СУТРА ОТВАРАЊЕ НОВОГ ГРАЂЕВИНСКОГ ЦЕНТРА

,,Тексо центар” почиње са радом у четвртак, 17. септембра, чиме ће Kотор Варош добити најмодерније опремљени објекат са највећим асортиманом материјала за градњу и уређење стамбеног и пословног простора, алата, опреме и пратећих садржаја.

,,Тексо центар” ће купцима понудити производе реномираних свјетских и домаћих брендова, спајајући идеалан однос квалитета и цијене. Посебне погодности, али и мноштво изненађења и вриједних поклона очекује их на дан отварања када ће запослени у “Тексо центру” подијелити радост са својим првим купцима.

Нови грађевинско продајни центар налази се у пословном објекту ,,Грађуса”, а настао је на темељима продаје која је дјеловала у саставу овог предузећа и била углавном фокусирана на молерско-фасадни програм.

,,Тексо центар” ће купцима понудити вишеструко шири асортиман са неупоредиво већим бројем производа потребних професионалним и хоби мајсторима, али и све што је свакодневно потребно за уређен дом и врт.

На рафама ,,Тексо центра” наћи ће се хиљаде артикала који су претходних седмица посложени са много пажње и системски како би купцима била обезбијеђена врхунска прегледност и олакшано да брзо пронађу све што им је потребно.