У петак на Бијелинама почиње турнир у одбојци на пијеску

Атрактивним турниром у одбојци на пијеску који ће бити одржан на градском купалишту Бјелине од 29 до 31. јула завршава се сада већ традиционално Которварошко спортско љето. Пријаве учесника трају до 28. јула (четвртак).  Током трајања турнира очекују се повољни временски услови, па ће то уз сву атрактивност овог спорта, бити најбољи позив свим љубитељима одбојке и спорта уопште да у великом броју испрате овај турнир.
Ријетко која општина се може похвалити чињеницом да сваке године организује три врхунска турнира, а турнир у одбојци на пијеску представља шлаг на торту до сада успјешно обављеног посла. Турнир ће окупити најбоље екипе у конкуренцији сениора и сениорки са подручја которварошке, али и сусједних општина„, рекао је предсједник Организационог одбора турнира, Слободан Петровић. ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ и Општина Котор Варош су се и ове године побринули да организација турнира буде на високом нивоу, а подршку им је дао и ОК „Котор Варош“.

Одбојкашки клуб Kотор Варош је на најбољи начин промовисао овај спорт и са задовољством ће наше дјевојке учествовати на овом турниру, чиме ће стећи неопходно искуство играња и на другој врсти подлоге„, истакао је Алмин Ибричић, члан ОО турнира.

Наградни фонд турнира ове године износи 500 КМ, а за најуспјешније екипе и појединце обезбијеђени су пехари и вриједне новчане награде.