Удружење младих „Хероји“ крећу у реализацију своје највеће акције до сада

Удружење младих „Херој“ из Kотор Вароша има намјеру да за предстојеће празнике стотинама дјеце на подручју которварошке општине обезбиједе пакетиће и обрадују их представом која ће бити извођена у свим основним школама.

План је да пакетићи буду обезбијеђени за дјецу из угрожених категорија, из руралних средина и за дио дјеце из централне Основне школе „Свети Сава“ у Kотор Варошу.

У сарадњи са организацијом „World vision“, Општином Kотор Варош и добрим људима нашег града обезбједиће дјеци поклоне за новогодишње празнике и организоваће шаљиву представу празничке идиле за сву дјецу, коју ће у сарадњи са которварошким глумцима изводити у свим основним школама у Kотор Варошу.

Представници „Хероја“ су до сада обезбиједили већину новца за овај подухват, али очекују и подршку суграђана како би акцијом било обухваћено што више дјеце. Организовали су двије акција прикупљања додатног новца. Прва акција подразумијева добротворну журку која ће бити одржана 29. новембра 2018. године у клубу „Авалон“, а за добру журку биће задужен познати которварошки музичар Бојан Kичић.


Друга акција ће бити реализована у виду отворених врата у канцеларијама, а обје акције ће бити истог карактера и са циљем сакупљања добротворних новчаних или материјалних прилога које ће искористити за поклоне за нашу дјецу.