УГ „Херој“: Отворен позив за нове которварошке хероје

Удружење младих “Херој” Kотор Варош расписало је позив за номинације кандидата за признања “Херој града” која ће и ове године бити додијељена најуспјешнијим младим Kоторварошанима.

“Херој” бира хероје града у склопу Kонвенције младих коју ове године организују по трећи пут. Циљ конвенције је презентација успјешних младих Kоторварошана који су се истакли у разним областима ђеловања и на тај начин били амбасадори Kотор Вароша.

Предсједник Удружења младих “Херој” Kотор Варош Ђорђе Бојић каже да је крајња намјера да сваки позитиван примјер послужи као мотивација младима да постижу још боље резултате у ономе чиме се баве.

„Kонвенција ће бити одржана 10. јуна у 18 часова, а грађани до тада могу да предлажу потенцијалне хероје града. Све што треба да ураде јесте да нам доставе приједлог особе и кратко образложење зашто је она заслужила симболичну плакету “Херој града”. Приједлоге могу да доставе путем “Фејсбук” странице Удружења младих “Херој”, коментара испод текста на порталу “Мој Kотор Варош” или лично представницима нашег удружења“, појаснио је Бојић.

Младим херојима града прошле године су проглашени Ивана Прпић, Дејан Новић, Милан Марић, Немања Пејаковић, Драган Станковић, Милан Гајанин и Данијел Башић.