УГ „Херој“: Разговор са младим лидерима вечерас на Градском тргу

У организацији которварошког Удружења младих “Херој” вечерас у 20.00 часова на Градском тргу у Kотор Варошу  биће одржан “Разговор са младим лидерима”, а гости ће бити потпредсједник Народне скупштине РС и предсједник младих СНСД-а Денис Шулић, члан Извршног одбора младих СДС-а Бојан Бабић, предсједник младих ПДП-а Стефан Гаврић, као и директор Развојне агенције и предсједник младих СНСД-а у Добоју Александар Гогановић.

Ђорђе Бојић, предсједник Удружења младих “Херој” Kотор Варош, каже да је “Разговор са младим лидерима” пројекат који носи назив “Трибина младих лидера”, а који је осмишљен почетком 2020. године и који је требао је бити реализован у мају са више младих лидера и у већем обиму.

„ Због тешких околности догађај је помјерен за крај августа и биће организован на отвореном односно уз поштовање неопходних мјера. Циљ овог пројекта није политичка промоција и политичко такмичење, него подстицај младих да се кроз конкретне примјере активније укључе у цивилни и политички сектор како би били носиоци промјена и нове политике у будућности. Очекује нас мирна трибина без тензија упркос присуству младих политичара из позиције и из опозиције“, рекао је Бојић.

Главне теме односиће се на положај младих људи у РС и њихову улогу у политици. Модератор ће бити Ђорђе Бојић који је студент завршне године Факултета политичких наука у Бањалуци. Овај скуп биће одржан уз обавезно поштовање мјера чији је циљ сузбијање вируса корона.