Унаприједити сарадњу у области туризма

Делегација општине Котор Варош на челу са начелником општине Зденком Саканом и замјеником начелника Младеном Тривуновићем присуствовала је свечаном обиљежавању Дана братске општине Параћин.

Предсједник општине Параћин Саша Пауновић је на почетку примио госте из побратимских градова, који нису скривали да су позитивно изненађени новим инвестицијама и напретком локалне заједнице на свим пољима.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је на прес конференцији поздравио представнике делагација свих градова и општина које су присуствовале обиљежавању Дана општине Параћин.

Изузетно ми је драго што сам поново у вашем граду, у братском Параћину, који је успјешан град не само у Србији, већ и у региону. Драго ми је што наша два града имају добру дугогодишњу сарадњу, коју ћемо настојати оснажити на привредном и туристичком плану“, рекао је Сакан.

Он је нагласио да је Туристичка организација општине Параћин позната по бројним манифестацијама, што отвара могућност сарадње са Туристичком организацијом Котор Варош, како би се искористили туристички потенцијали на најбољи могући начин.