Урађен спуштени строп у Дому културе

У Дому културе у Масловарама у току су радови на реконструкцији Дома културе, а након што су постављене подне облоге сада је завршено постављање и спуштеног стропа.

Објекат Дома културе данас је обишао и начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који је изразио задовољство динамиком извођења радова.

Пројекат реконструкције Дома културе као приоритетан одабрали су мјештани Масловара и радује ме да ће након завршетка радова ова сала бити функционална на задовољство њених корисника. Осим наведених радова постављени су и клима уређаји, како би се побољшали услови рада и боравка у љетном периоду“, истакао је Сакан.

Предсједник Савјетa мјесне заједнице Масловаре Борис Стојановић је рекао да су уз подршку општине Котор Варош издвојена значајна сресдтва за пројекат санације Дома културе и адаптацију простора.

Претходно смо извршили демонтажу 120 метара квадратних подне облоге. Уклоњен је оштећени паркет и скинута стара бетонска подлога, а након тога је урађена нова глазура и полијепљена керамика“, нагласио је Стојановић.

По његовим ријечима на подручју општине Масловаре су урађени бројни пројекти у претходне двије године.

Постављена је нова расвјета на игралишту, саниран је водовод у Масловарама што је био и највећи проблем мјештана овог краја, урађен је нови водовод и базен саниран је један дио водовода у Раштанима. Асфалтирани су многи сеоски путеви, а у понедјељак ће бити званично отворен нови објекат вртића, гдје ће боравити 30 малишана“, закључио је Стојановић.

Један од пројеката који је у плану да се реализује у наредном периоду је и проширење главне улице до Основне школе „Петар Петровић Његош“.