Успјешна синошња хуманитарна журка

Синоћ је у организацији Удружења младих „Херој“   организована хуманитарна журка „Пакет љубави“ у клубу „Авалон“ у сврху сакупљања новчаних средстава  и средстава у виду ( школског прибора, слаткиша и сл.) за формирање новогодишњих поклона  за угрожену дјецу, дјецу из руралних подручја и дјецу из ОШ „Свети Сава“ Котор Варош .

-Задовољни смо са великим одзивом грађана на журку. Посебну захвалницу смо спремили за Бојана Kичића и Стефана Марковића који су заједно са нашим представницима своје вријеме и знање уложили и радили за овај пројекат– истакао је пресједник удружења младих „Херој “Ђорђе  Бојић.

-Планирано је да, у зависности од успјеха додатних акција и одзива грађана, 350 до 500 дјеце добије поклон, док ће више од 500 дјеце имати прилику да гледа шаљиву представу и ужива у чарима ноговодишњих празника.Свјесни смо да је врло амбициозно размишљати о толиком броју пакета и да наши капацитети нису ни близу довољни да то сами изнесемо, али смо се ипак одлучили да кренемо у рад. До сада смо договорили сарадњу са низом пројектних партнера и надамо се великом одзиву Kоторварошана како бисмо се заједно борили за нашу дјецу – рекао је Бојић и додао да ће благовремено обавјештавати грађане о активностима и напретку акције.