Вечерас одлука о побједнику турнира „Ново Насеље 2021“

Јубиларно десето издање футсал турнира на Новом Насељу завршава се вечерас, када ће бити познат освајач „Квимпекс арене“, а имена екипа које ће се борити за прво мјесто гарантују врхунски футсал спектакл.

Четвртфинални програм почиње у 18.00 часова утакмицом „МЗ Вагани“ – „Шипраге“. Пола сата касније копља ће укрстити „АС Џомба“ и „ЗР Екофас“. Од 19.00 часова снаге ће одмјерити екипе „Вујиновић комерц Забрђе“ и „ГЛ Сервис“, док ће четврти полуфиналиста бити познат након сусрета „АС Слога“ – „ЗР ДМ Тим“.

„Осам екипа које су ушле у завршницу турнира су показале и највише у групној фази и осмини финала. Могу слободно рећи да ће публика уживати у наступима мајстора футсала, а за све посјетиоце је обезбијеђено пиће добродошлице и бројна изненађења. Они најсрећнији ће кући отићи са неком од вриједних награда које су обезбиједили спонзори турнира“, истакао је Милорад Савановић, „алфа и омега“ турнира.

Након четвртфиналних мечева услиједиће полуфинале, затим утакмица за треће мјесто и велико финале. Турнир који има десетогодишњу традицију ове године је окупио 32 екипе, а самим тим је и повећан наградни фонд у односу на претходна издања.

„Захвалност дугујем бројним спонзорима и људима који су препознали значај овог турнира за локалну заједницу и наше насеље, јер без њихове помоћи и подршке тешко би могли организовати један од најпосјећенијих турнира“, нагласио је Савановић.

Посјетиоце очекују бројне награде, а највреднију ЛЦД телевизор поклања генерални спонзор турнира „Квимпекс“ д.о.о. Сви путеви вечерас воде на „Квимпекс арену“ и зато не пропустите да будете дио овог
истинског спектакла.

Организатор турнира је Јавна установа „Центар за културу, спорт и информисање“, генерални спонзор је „Квимпекс“ д.о.о., златни спонзори су Комунално предузеће „Бобас“, хотел „Хајдучке воде“, Кафе казино „Нуки“ и „Бор Петрол“. Турнир су подржали бројни привредни субјекти и појединци са подручја општине као и Блицнет.