За 29 пензионера из општинске управе по 100 КМ

КОТОР ВАРОШ, 28. ДЕЦЕМБРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је поводом новогодишњих празника пријем за 29 пензионера који су радни вијек провели у општинској управи и уручио им пригодне новчане износе за предстојеће празнике.

Сакан је захвалио пензионерима, оцијенивши да су дали велики допринос у развоју локалне заједнице.

„И поред тешке економске кризе, нисмо заборавили све оно што су ови вриједни људи урадили за општину Котор Варош и њене грађане“, додао је Сакан.

Он је некадашњим радницима уручио пригодан новчани износ за предстојеће празнике и упознао их о пројектима који су реализовани у овој години и планираним инвестицијама за наредну.

„У овој години успјели смо реализовати значајан број инвестиција као што су завршетак реконструкције и санације водоводне и канализационе мреже, изградња новог блока Дома здравља и уређење комплетног круга ове здравствене установе, асфалтирали смо 13 дионица локалних путева на подручју општине, при крају смо са радовима на градском купалишту „Бјелине“, урађен је низ пројеката у мјесним заједницама, а оно што планирамо у наредној години је изградња нове зграде општинске управе“, нагласио је Сакан.

Пензионери су изразили захвалност за окупљање присјетивши се година које су провели у општинској управи.

„Традицију треба његовати и захвални смо начелнику општине на пријему, а нама ће новац добро доћи уочи предстојећих празника“, рекао је пензионер Станимир Пејић.