Граве осигурање уз которварошке амбасадоре спорта

Да се добар глас далеко чује најбоље свједочи данашња подршка Граве осигурања фудбалским ветеранима Котор Вароша, који већ пету годину дјелују у оквиру Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош.

Бројна гостовања у земљама бивше Југославије и најава међународних турнира у скоријој будућности били су повод разговора представника фудбалских ветерана из Котор Вароша и директора Граве осигурања Веселина Петковића о могућим видовима сарадње.

Захваљујући Горану Бунићу, директору бањалучке филијале Атос осигурања, која ће се до краја године спојити са Граве осигурањем, набављено је 25 комплета спортске опреме у којима ће ветерани са поносом наступати на предстојећим утакмицама.

Као Которварошанину изузетно ми је драго што у граду на обалама Врбање постоји једна здрава спортска прича у којој су дружење и пријатељство без граница на првом мјесту. Слободно могу рећи да је ријеч о изузетним спортским и људским величинама који су у овом тренутку најбољи амбасадори Котор Вароша“, истакао је Бунић.

Веселин Петковић, директор Граве осигурања које се успјешно наметнуло својим начином и квалитетом рада, је са радошћу прихватио сарадњу са которварошким фудбалским ветеранима, а његова жеља је да она буде настављена и у наредном периоду на обострано задовољство.

Граве осигурање је препознало активности которварошких фудбалских ветерана, а захваљујући њиховим наступима у иностранству и земљама окружења и ми ћемо бити дио спортске приче која има за циљ да промовише спортске вриједности“, рекао је Петковић.

Капитен которварошких фудбалских ветерана Алекса Вучановић се захвалио руководству Граве осигурања на донираној спортској опреми.

Подршка првог осигуравајућег друштва са страним капиталом и најуспјешнијег осигуравача живота у Републици Српској нам много значи, али и обавезује да наставимо низати успјехе на фудбалским теренима“, поручио је Вучановић.

Промоцију нових дресова и спортских торби, које је донирао бивши фудбалер „Младости“ Зоран Ковачић, Которварошани ће имати у на 3. Међународном турниру пријатељства у Котор Варошу уз учешће осам екипа.