Начелник Сакан угостио делегацију „Ритма Европе“

Делегацију музичког такмичења „Ритам Европе“ данас је примио и угостио начелник општине Котор Варош Зденко Сакан заједно са директором Туристичке организације Немањом Кнежевићем.

Састанку су испред делегације „Ритма Европе“ присуствовали извршни директор овог пројекта Давид Макевић и и шеф протокола и организације Лазар Веселиновић.

Тема састанка је била припрема нове сезоне телевизијског преноса највећег дјечијег музичког такмичења овог типа у Европи из општине Котор Варош, као града побједника на Радио Телевизији Републике Српске.

Апсолутном побједом на такмичењу „Ритам Европе“ представници Котор Вароша су довели овај престижни фестивал у своју локалну заједницу, у којој ће се дјеца и омладина из других општина и градова такмичити за прво мјесто и бенефите које сам телевизијски програм доноси.

Подсјећамо, Котор Варош су представљали пјевачи Анђела Петрушић, Николина Пејић и Саша Ждерић и плесачице Лара Вишњић, Лара Андријевић и Данка Ђукић.

Међународно музичко такмичење „Ритам Европе“ одржава се већ 12 година уз подршку амбасадора бројних земаља ЕУ, Аустралије и Израела.