У МАСЛОВАРАМА ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА СРПСКЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

Јутрос, 11.07.2021. године у 11 часова званично је отворена канцеларија Српске демократске странке у Масловарама. Отварању канцеларије су поред чланова и симпатизера мјесног одбора Масловаре присуствовали функционери и одборници Српске демократске странке Котор Варош.

Освећење просторија је обавио парох масловарски Жељко Поповић пожеливши да рад у новим просторијама буде сретан и благословљен честитавши при том члановима и руководству сутрашњу крсну славу странке – Петровдан.Присутнима се обратио и предсједник општинског одбора СДС Котор Варош и замјеник начелника општине Младен Тривуновић.

Он је рекао да је прије 31 године 11.07.1990. године основана Српска демократска странка а 08.09. исте године баш у Масловарама је основан СДС Котор Варош те због тога Масловаре за странку имају посебан значај.“Отварањем канцеларије желимо да остваримо ближи контакт са становништвом Масловара и да омогућимо сваком становнику из Масловара да дође овдје да изнесе своје проблеме и приједлоге како би сви заједнички направили Масловаре мјестом гдје се боље живи“ – изјавио је Младен Тривуновић.

Српска демократска странка је у Котор Варошу најјача и најорганизованија политичка партија, на претходним локалним изборима је побиједила са заједничким кандидатом за начелника и освојила највише (осам) одборничких мандата. „У наредном периоду ћемо посебну пажњу посветити Масловарама, јер желимо и овдје да будемо најјача партија. Захваљујем се свим члановима мјесног одбора Масловаре који су дали свој максимум и направили добар изборни резултат за странку“ – додао је Тривуновић.

Предсједник општинског одбора СДС Котор Варош је овом приликом позвао све чланове и симпатизере да сутра са почетком у 9 часова присуствују освећењу славског колача и молитви поводом крсне славе – Петровдана која ће се одржати у Храму Рођења Пресвете Богородице у Котор Варошу након чега ће за све присутне код храма бити организовано пригодно дружење.